'Romero-soap nadert ontknoping: akkoord op hoofdlijnen tussen PSV en Argentijnen'

'Romero-soap nadert ontknoping: akkoord op hoofdlijnen tussen PSV en Argentijnen'

Gepubliceerd: woensdag 20 december 2017 om 23:18wo 20-12-2017 om 23:18

De langverwachte transfer van Maximiliano Romero naar PSV lijkt weer een stapje dichterbij te zijn gekomen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Eredivisie-koploper al rond is met Romero zelf, die inmiddels weer terug in Argentinië is.

Eerder op de dag werd al gemeld dat een delegatie van het Argentijnse Vélez Sarzfield is afgereisd naar Eindhoven om de laatste plooien glad te strijken. Volgens het ED hebben beide clubs al een akkoord op hoofdlijnen en hoeven alleen de contracten nog ondertekend te worden. De Argentijnen zijn inmiddels in Eindhoven gearriveerd: naar verwachting kan de transfer donderdag al bekrachtigd worden.

Hoewel Romero zelf weer terug in eigen land is, verwacht PSV hem snel weer terug te zien. De achttienjarige spits sluit, wanneer de transfer daadwerkelijk rond komt, begin januari aan in Miami, waar de Eindhovenaren een trainingskamp beleggen. PSV trekt naar alle waarschijnlijkheid dan toch aan het langste eind na een slepende transfersoap, waarin Romero op weg leek naar VfB Stuttgart en gelinkt werd aan Borussia Dortmund.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws