Stadionspeaker en oud-international Houtman in ziekenhuis: Behoorlijk schrikken

Stadionspeaker en oud-international Houtman in ziekenhuis: "Behoorlijk schrikken"

28-01-2018 19:54
15

Peter Houtman, sinds jaar en dag stadionspeaker in De Kuip, ontbrak zondagmiddag tijdens en rondom het thuisduel met ADO Den Haag (3-1 winst). De voormalig spits ligt in het ziekenhuis. Hij is gedotterd. 

"Ik voel me niet al te best, maar het gaat al wel weer beter", aldus de zestigjarige Houtman in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik had afgelopen week pijn op mijn borst, dacht dat dat eerst misschien een soort maagklachten waren, daar heb ik soms last van. Pas na lang aandringen van mijn zoon heb ik het na laten kijken, en bleek het een dichtgeslibde ader te zijn."

In een ambulance werd hij direct naar het ziekenhuis gebracht. "Dat was behoorlijk schrikken, ik had het niet aan zien komen, ik sport veel en voel me verder best gezond." Dinsdag mag Houtman het ziekenhuis weer verlaten. "Ze letten altijd nog even op je."

Oud-international Houtman kreeg héél veel reacties toen Feyenoord eerder op de dag het nieuws over Houtman bekend maakte. "Al die bekendheid en zo hoeft niet per se van mij, maar ik krijg veel lieve berichten en die zijn wel érg leuk om te lezen."