'Ajax 'in vergevorderde onderhandeling' met Manchester United: 12 miljoen euro'

'Ajax 'in vergevorderde onderhandeling' met Manchester United: 12 miljoen euro'

04-02-2018 00:00
204

Een vertrek van Justin Kluivert naar de Premier League dreigt. Boulevardkrant The Daily Mirror pakt dit weekend groot uit met het nieuws dat Manchester United 'in vergevorderde onderhandeling is' met de Ajax-tiener en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. 

The Mirror weet dat United zo'n twaalf miljoen euro wil betalen voor Kluivert (18),  die in Amsterdam een verbintenis heeft tot de zomer van 2019. Daar bovenop komen dan nog de nodige bonussen. Het uiteindelijke transferbedrag kan oplopen wanneer Kluivert het in Engeland goed doet en United prijzen verovert. 

Dit seizoen is de zoon van Patrick Kluivert - een goede bekende van Manchester United-manager José Mourinho - definitief doorgebroken in de Eredivisie. De aanvaller was in zestien competitieduels goed voor vijf doelpunten en twee assists. Diverse media meldden eerder dat Tottenham Hotspur afgelopen zomer nog in de markt was voor Kluivert.

Ajax en Kluivert bereikten vorig jaar een mondeling akkoord over een nieuw contract, zo ging het verhaal. De handtekeningen zijn echter nog niet gezet