VP's Elftal van de Week: PSV hofleverancier, duo van VVV, Advocaat-held

VP's Elftal van de Week: PSV hofleverancier, duo van VVV, Advocaat-held

Gepubliceerd: maandag 5 februari 2018 om 10:00ma 05-02-2018 om 10:00

PSV is na de 21ste speelronde in de Eredivisie hofleverancier in VP's Elftal van de Week. De koploper won met 4-0 van subtopper PEC Zwolle. Ook VVV-Venlo is goed vertegenwoordigd na de verrassende zege op Feyenoord.

Lars Unnerstall (VVV-Venlo)
VVV staat door de verrassende zege op Feyenoord in het linkerrijtje, maar heeft een doelman onder de lat staan die in de top van de Eredivisie niet zou misstaan. Unnerstall hield weer de nul en werd uitgeroepen tot man of the match.

Matt Miazga (Vitesse)
Met een vroege treffer wees hij Vitesse vrijdagavond de weg tegen FC Groningen. De Chelsea-huurling is een uitstekende verdediger, mits hij niet in het kruis graait van tegenstanders.

Daniel Hoegh (sc Heerenveen)
Het is geen speler voor wie je naar het stadion komt, maar dat verwacht ook helemaal niemand in Friesland van Hoegh. De Noorse verdediger kopte Heerenveen naar een 1-0 zege op FC Twente.

Christian Cuevas (FC Twente)
Twente verloor zaterdagavond in het Abe Lenstra Stadion, maar Cuevas onttrok zich aan de malaise. Van de vleugelverdediger gaat in ieder geval nog een beetje gevaar uit.

Joshua Brenet (PSV)
In de eerste helft werd Brenet (weer) uitgefloten door sommige PSV-supporters, maar na rust nam hij sportieve revanche. Met een assist én doelpunt speelde hij alle frustraties van zich af.

Mason Mount (Vitesse)
Zonde dat Vitesse geen eigendom is van Mount, anders had de club na dit seizoen dik kunnen cashen. De Chelsea-huurling is sinds de winterstop in absolute topvorm en maakte tegen Heerenveen zijn vierde goal in zes duels.

Danny Post (VVV-Venlo)
Het ziet er allemaal niet echt gepolijst uit, maar dat hoeft ook helemaal niet als het effectief is. Post domineerde het Feyenoord-middenveld en dat was extra lekker, omdat hij een Amsterdammer is.

Zakaria Labyad (FC Utrecht)
Niet Ajax, PSV of Feyenoord, maar 'gewoon' Utrecht profiteerde van de grillen van Labyad. Met een assist en een erg mooie goal deed de stilist precies wat er van hem verwacht wordt in Utrecht.

Hirving Lozano (PSV)
Scoren deed Lozano een keer niet, maar de Mexicaan had wel weer een groot aandeel in de driepunter van PSV. Leverde twee assists, raakte het aluminium, dwong een rode kaart af en deed bijna alles goed.

Luuk de Jong (PSV)
Het was bijna tweeënhalf jaar geleden: een hattrick voor De Jong. Zaterdagavond tegen PEC Zwolle was het weer een keer raak. De PSV-spits zit goed in zijn vel en dat vertaalt zich naar doelpunten.

Fred Friday (AZ)
Zijn eerste doelpunt voor Sparta was meteen goud waard: 1-0 tegen Willem II. Het was ook de eerste overwinning voor trainer Dick Advocaat, die nog veel plezier aan Friday kan gaan beleven.

Poll

Wie was dit weekend de beste?

(763 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws