Groot De Vrij-nieuws op komst: Er komt snel een officiële bevestiging

Groot De Vrij-nieuws op komst: "Er komt snel een officiële bevestiging"

05-02-2018 21:05
15

SS Lazio heeft met Stefan de Vrij een akkoord bereikt over contractverlenging. Technisch directeur Igli Tare laat echter weten dat er nog een aantal hordes moet worden genomen voor de Nederlander zijn handtekening kan zetten.

Het contract van De Vrij loopt komende zomer af. "Ik heb het hier vanavond liever niet over", zegt Tare voor de competitiewedstrijd tegen Genoa tegen Italiaanse media. "Er komt snel een officiële bevestiging. Het is echter nog niet helemaal rond. Er ligt een akkoord met de speler, maar er is nog wel een probleem met zijn zaakwaarnemer. Dat zijn bureaucratische problemen. Het is een eindeloos verhaal, maar het wordt allemaal snel duidelijk."

Wedden

Meer odds

In diverse Italiaanse media werd de afgelopen maanden volop gespeculeerd over de toekomst van De Vrij. In Spanje werd zelfs gemeld dat de centrale verdediger op het scoutingslijstje van FC Barcelona staat. In Italië zouden Juventus en Internazionale hem op de korrel hebben. Als alles volgens plan verloopt, blijft De Vrij voorlopig in Rome.