Heerlijke goals Son leveren zege op, Van der Hoorn scoort en Mahrez redt Leicester

03-03-2018 17:51
10

Tottenham Hotspur heeft dankzij Heung-Min Son een zakelijke zege geboekt op Huddersfield Town. Op Wembley werd het 2-0. Mike van der Hoorn was met een doelpunt belangrijk voor Swansea City.

Tottenham Hotspur - Huddersfield Town
Na 27 minuten brak Son de ban op Wembley. Na een mooie steekpass van Dele Alli zorgde de aanvaller van de Spurs voor de dik verdiende 1-0. De thuisploeg was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en maakte na 54 minuten spelen de 2-0. Harry Kane leverde een geweldige assist, waarna Son zijn tweede van de middag maakte. De 2-0 voorsprong kwam niet meer in gevaar, waardoor Tottenham over Liverpool heenklimt op de ranglijst. Het gat met nummer twee Manchester United bedraagt één punt, maar zowel United als achtervolger Liverpool heeft nog een wedstrijd tegoed.

De 1-0:

De 2-0:

Swansea City - West Ham United
Swansea City heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen in de strijd tegen degradatie. In eigen huis werd concurrent West Ham United maar liefst met 4-1 opzij gezet. Nederlander Van der Hoorn was belangrijk door na een half uur spelen de 2-0 tegen de touwen te koppen. Door de cruciale zege staat Swansea nu drie punten boven de degradatiestreep.

Het doelpunt van Van der Hoorn:

Leicester City - Bournemouth
Leicester en Bournemouth hebben de punten gedeeld. In de eerste helft kwamen de bezoekers op voorsprong en die ene treffer leek genoeg voor drie punten, tot Riyad Mahrez in de 97ste (!) minuut achter de bal ging staan voor een vrije trap. De smaakmaker van Leicester bezorgde zijn ploeg een punt op zeer fraaie wijze: 1-1.