Raiola rekent af met Nederlandse collega: 'Alles wat hij deed, wilde ik niet'

Raiola rekent af met Nederlandse collega: 'Alles wat hij deed, wilde ik niet'

Gepubliceerd: zaterdag 24 maart 2018 om 21:58za 24-03-2018 om 21:58

In het boek 'Deal' van Michel van Egmond haalde zaakwaarnemer Rob Jansen stevig uit naar Mino Raiola, met wie hij jaren geleden gebrouilleerd raakte. Deze week pakt Raiola zijn voormalig collega  terug in een interview met zakenblad Quote. 

"Alles wat Rob Jansen deed, wilde ik niet. Hij onderhandelde vijf ton uit, maar sneed daar de kosten uit; zeg een ton plus een managementfee voor zijn bedrijf Sport Promotion van nog eens een ton. De speler kreeg dan drie ton. Aan dat spel verdomde ik mee te doen, maar hij deed het in mijn naam, in Italië", aldus de steenrijke spelersmakelaar.

"Ik heb nooit een dag niet geslapen om Rob Jansen, maar ik denk dat hij al tien jaar niet heeft geslapen om mij. Hij moet het doen met de mogelijkheden die hij heeft en dat zijn er niet veel. Ik denk dat ik meer heb verdiend doordat ik verliefd ben op dit vak."

"Ik wil mijn spelers gelukkig maken, net als vroeger de gasten in ons restaurant. Aan de andere kant is er mijn drive om er zo veel mogelijk uit te halen. Dat is mijn Nederlandse mentaliteit en samen met de Italiaanse warmte om voor iemand te willen zorgen heb je mijn werkwijze. Rob denkt alleen aan zichzelf, terwijl ik ervoor zorg dat jij eerst heel veel geld verdient. Je kunt een gast één keer bedienen, dat is makkelijk, maar twee, drie of vier keer is moeilijk. Begrijp je?"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws