'Iniesta ziet deadline naderen: absolute jackpot van 37 miljoen euro lonkt'

'Iniesta ziet deadline naderen: absolute jackpot van 37 miljoen euro lonkt'

13-04-2018 12:26
19

FC Barcelona houdt serieus rekening met een vertrek van Andrés Iniesta. De Spaanse stilist gaf deze week weer een paar duidelijke signalen af en staat in de belangstelling van Chinese clubs.

"Ik heb misschien mijn laatste Champions League-wedstrijd gespeeld en dat doet pijn", zei Iniesta dinsdag na de uitschakeling tegen AS Roma in de kwartfinale van de Champions League. Het is binnen de club geen verrassing meer als Iniesta op korte termijn mededeelt dat hij gaat vertrekken. De Spanjaard moet volgens El Mundo Deportivo vóór 30 april de knoop doorhakken van Barcelona.

Wedden

Meer odds

Vertrekt Iniesta, dan gaat hij niet voor een andere club in Europa spelen. De kans is groot dat hij zwicht voor de miljoenen in China. Tianjin Quanjian wordt al een paar maanden in één adem genoemd met Iniesta, die de absolute jackpot kan pakken. In China ligt naar verluidt een jaarsalaris van liefst 37 miljoen euro klaar. Met Axel Witsel, Alexandre Pato en Anthony Modeste heeft Tianjin Quanjian al drie grote namen onder contract staan.