'Speel al 3,5 jaar in het eerste van FC Groningen, ben rijp voor de volgende stap'

'Speel al 3,5 jaar in het eerste van FC Groningen, ben rijp voor de volgende stap'

14-04-2018 07:22
20

Juninho Bacuna (FC Groningen) is klaar voor een volgende stap in zijn carrière. De twintigjarige middenvelder beweert dat zélf in gesprek met het Dagblad van het Noorden. 

"Eerlijk gezegd denk ik dat ik wel rijp ben voor de volgende stap. Ik speel al 3,5 jaar in het eerste van FC Groningen. Ik heb nog met geen enkele club gesproken. Misschien mijn zaakwaarnemer wel, maar ik heb hem gevraagd mij er voorlopig buiten te houden", aldus Bacuna.

"We zien het aan het eind van het seizoen wel. Tot die tijd telt voor mij alleen de FC", vervolgt Bacuna, die in januari al de kans had om te vertrekken uit het Noordlease Stadion. "In de winterstop meldde zich al de Italiaanse hekkensluiter voor mij, maar dat leek me geen goed idee. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Eerst de club maar eens naar een veilige haven loodsen."

Het contract van Bacuna in Groningen loopt medio 2019 af. Volgens DVHN 'ligt het in de lijn der verwachting dat verlenging niet de eerste optie is van Bacuna en zijn zaakwaarnemer'. Een transfer in de zomer lijkt daarom de meest logische optie.