'Als PSV mij benadert, dan zal ik erover nadenken, maar ga hier niet zomaar weg'

'Als PSV mij benadert, dan zal ik erover nadenken, maar ga hier niet zomaar weg'

14-04-2018 19:30
28

Stan Valckx lijkt niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar Eindhoven te staan. Als PSV hem benadert om Marcel Brands op te volgen, dan zal de technische man van VVV-Venlo daarover nadenken. Brands wordt nadrukkelijk gelinkt aan het Engelse Everton.

"Die heb ik al een keer gehad, dus ik heb hem zeker zien zitten", doelt Valckx tegen FOX Sports op zijn eerdere periode bij PSV. Hij was er al werkzaam van 2004 tot 2008. "Ik heb het goed naar m'n zin bij Venlo. Ik heb ook al een paar aanbiedingen uit het buitenland afgeslagen en ga hier niet zomaar weg. Mocht Marcel Brands weggaan, die overigens ook een goede collega en technisch directeur is, en ze mij benaderen, dan zal ik erover nadenken."

Valckx bekleedde de afgelopen jaren diverse technische functies. Na zijn vertrek in 2008 bij PSV was hij ruim een jaar technisch directeur bij het Chinese Shanghai Shenhua. In 2010 ging hij aan de slag bij Wisla Krakow, waar hij Robert Maaskant naartoe wist te halen. Sinds 2014 is Valckx werkzaam bij VVV. Samen met Maurice Steijn wordt hij gezien als de architect van het huidige VVV. Begin vorig jaar werd hij benoemd tot manager voetbal.