Bacuna lijkt op weg naar uitgang: Gezegd dat ik klaar ben voor volgende stap

Bacuna lijkt op weg naar uitgang: "Gezegd dat ik klaar ben voor volgende stap"

29-04-2018 21:52
23

Juninho Bacuna is mogelijk bezig aan zijn laatste fase bij FC Groningen. De twintigjarige middenvelder wil in gesprek met FOX Sports niet veel loslaten over zijn toekomst, maar lijkt aan te sturen op een vertrek. Hij acht zichzelf klaar voor een nieuwe uitdaging.

FC Groningen won zondag in eigen huis overtuigend van Excelsior in een alles behalve succesvol seizoen. "De eerste helft was nog niet echt top, maar als je uiteindelijk met 4-0 wint geeft dat een lekker gevoe", zegt Bacunal. "De 2-0 gaf het team een extra boost en dan zie je dat we nog meer willen scoren. Excelsior liet het ook een beetje lopen. Ik heb zelf wel lekker gespeeld aan de linkerkant."

Wedden

Meer odds

De noorderlingen sluiten het seizoen volgende week af in Eindhoven. Bacuna sluit niet uit dat hij dan zijn laatste wedstrijd in dienst van FC Groningen speelt. "Op naar volgende week, PSV. Wat ik daarna ga doen, weet ik niet. Ik heb vaak gezegd dat ik klaar ben voor de volgende stap. Ik heb nog één jaar contract, we gaan zien wat er gaat gebeuren. Ik heb nog één wedstrijd te spelen, dat is nu het belangrijkste."