'Barcelona moet deal ná 1 juli rondmaken: van 200 miljoen naar 100 miljoen'

'Barcelona moet deal ná 1 juli rondmaken: van 200 miljoen naar 100 miljoen'

03-06-2018 08:16
33

Binnen twee weken wordt duidelijk waar de toekomst van Antoine Griezmann ligt, als we zijn woorden mogen geloven. Na de oefenwedstrijd tussen Frankrijk en Italië (3-1) zei de superster van Atlético Madrid dat nog voor het WK in Rusland bekend wordt gemaakt waar hij volgend seizoen speelt.

De Spaanse krant Mundo Deportivo citeert Griezmann. De spits krijgt de vraag of zijn toekomst duidelijk is voor het WK. Het antwoord: "Als ik dat wil, kan ik dat doen. Of dat voor het WK is? Ja", aldus Griezmann. De aanvaller wordt al maandenlang gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona en Spaanse media verwachten dat de transfer er daadwerkelijk ook gaat komen.

Wedden

Meer odds

Barcelona is bereid om diep in de buidel te tasten voor Griezmann, maar is er aan gelegen om ná 1 juli zaken te doen. In het contract van Griezmann staat een vastgestelde afkoopsom van 200 miljoen euro, die na die datum gehalveerd wordt. 200 miljoen is te veel voor Barça, maar honderd miljoen wil de club wél betalen. Griezmann heeft bij Atlético nog een contract tot de zomer van 2021.