Van Gaal geeft grote hint: Als ik dit weiger, dan is het over met Van Gaal

Van Gaal geeft grote hint: "Als ik dit weiger, dan is het over met Van Gaal"

09-06-2018 00:35
108

Louis van Gaal heeft vrijdagavond een grote hint gegeven over zijn toekomst. De 66-jarige trainer schermt met een aanbieding die hem 'op het lijf is geschreven'.

"Ik heb er één uitgeselecteerd", vertelt Van Gaal bij RTL Late Night. "Wat ik nu heb, dat is zó op mijn lijf geschreven... Anders was ik ook de gesprekken niet aangegaan. Ik kan er ook nog wat mee winnen. Dat gevoel heb ik. Dat had ik ook al bij het Nederlands elftal (WK in 2014, red.), dus ik heb er niet zoveel voor nodig."

Van Gaal wil niet zeggen waar hij aan de slag gaat, maar het lijkt een zekerheid dat het om een rol als clubtrainer gaat. "Ik ben geen bestuurder. Ik ben iemand die graag met jonge mensen wil werken. Dat kan als bestuurder ook, maar dan heb je minder contact, minder invloed."

Over één nacht ijs gaat hij niet. "Wat het is: ik ben op het einde van mijn carrière. In augustus word ik 67. Maar als ik dit weiger, dan is het over met Van Gaal. Dan ga ik met Truus van het leven genieten. Het is moeilijk om ja te zeggen, maar óók om nee te zeggen. Daarom duurt het even en kan ik nu nog geen uitsluitsel geven."