Harde kritiek op Genee, Derksen en Gijp: 'Zitten voor 3,5 ton uit neus te vreten'

Harde kritiek op Genee, Derksen en Gijp: 'Zitten voor 3,5 ton uit neus te vreten'

Gepubliceerd: woensdag 13 juni 2018 om 15:15wo 13-06-2018 om 15:15

Johan Derksen heeft kwaad bloed gezet met zijn uitspraken in de eerste uitzending van VI Oranje blijft thuis. Hij beledigde de redactie van het programma, die bestaat uit vrijwel dezelfde mensen als bij RTL Late Night.

Luuk Ikink, nauw betrokken bij RTL Late Night, is woedend over de aanval, zo liet hij blijken bij RTL Boulevard. Derksen maakte gehakt van de afscheidsweek van presentator Humberto Tan. Hoewel Wilfred Genee zijn compagnon geregeld in bedwang probeerde te houden, omdat VI Oranje blijft thuis de redactie van Tan over heeft genomen, zei Derksen daar 'schijt' aan te hebben.

"Het was een heftige uitbarsting", reageert Ikink. "Ik zat me zelf een beetje op te vreten op de bank. Niet vanwege Humberto, want die kan zichzelf wel redden en heeft genoeg kanalen om hier iets tegenin te brengen als hij dat wil, alleen die redactie maakt dus ook dat programma."

Ikink leeft mee. "Zij hebben anderhalf jaar tegen de klippen in moeten knokken, hebben superhard gewerkt en maken nu weer dat programma. Er zijn ook mensen die daar hun baan hebben verloren. Die worden dan een 'kutprogramma' genoemd, 'schijt aan de redactie' en 'hittepetitten'. Zij (Genee, Derksen en Rene van der Gijp, red.) zitten daar voor 3,5 ton een beetje uit hun neus te vreten. Ik vind het echt schandelijk hoe je met zo'n redactie omgaat."

Poll

Gaat Derksen inderdaad te ver?

(4546 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws