'NAC zoekt oplossing voor overbodige verdediger; mogelijk transfer naar JL-top'

'NAC zoekt oplossing voor overbodige verdediger; mogelijk transfer naar JL-top'

15-06-2018 08:02
9

De kans bestaat dat Bart Meijers door NAC Breda verhuurd gaat worden. De verdediger wil graag een vaste waarde worden in Breda, maar de vooruitzichten zijn voor hem niet positief. Een verhuurperiode biedt eventueel uitkomst.

Dat meldt BN DeStem. Meijers maakte in 2017 zijn debuut en gooide in zijn eerste periode hoge ogen, maar daarna ging het mis. Na een schouderblessure wist hij zich terug te knokken, maar na de rode kaart tegen Ajax werd hij amper gebruikt door de inmiddels vertrokken Stijn Vreven.

Meijers heeft de ambitie om zich in het elftal van NAC te knokken, maar de vraag is of hem dat gaat lukken. NAC hoopt ook een verdediger van Manchester City over te nemen op huurbasis, wat de kansen van Meijers niet ten goede komt.

Aan opties geen gebrek voor Meijers. 'Goed ingevoerde bronnen' laten aan BN DeStem weten dat er belangstelling is uit de top van de Jupiler League. Namen van clubs worden niet genoemd. NAC heeft een samenwerkingsverband met Helmond Sport, waar al een aantal spelers heengaat. Mogelijk volgt Meijers, ondanks dat er interesse is van grotere Jupiler League-clubs.

Het contract van Meijers loopt tot de zomer van 2019. NAC heeft echter de optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.