AZ legt speler met 'enorm veel potentie' tot 2021 vast: 'Niet lang nagedacht'

AZ legt speler met 'enorm veel potentie' tot 2021 vast: 'Niet lang nagedacht'

02-07-2018 16:20
29

AZ heeft veel vertrouwen in Mohamed Taabouni. De zestienjarige middenvelder is maandag tot 2021 vastgelegd door de formatie uit Alkmaar. "Dit is echt fantastisch", zegt een blije Taabouni op de website van zijn club.

"Als ik zie hoeveel familie er mee is, dan is dat allemaal heel mooi. Ik heb er lang voor gewerkt en het betaalt zich nu uit. Dit is pas het begin, maar er komen mooie dingen aan", vervolgt de tiener op het digitale thuis van AZ. Taabouni speelt al sinds 2013 bij de club. 

"Ik heb heel veel vertrouwen van de club gekregen en ik hoefde niet lang na te denken om dit contract te tekenen. Binnen drie jaar wil ik naar het eerste elftal. Daar ga ik mijn best voor doen."

Directeur voetbalzaken Max Huiberts geeft hoog op van Taabouni. "Mo is een speler met enorm veel potentie. We zijn dan ook ontzettend blij dat we hem aan ons hebben kunnen binden. Hij is pas zestien, maar heeft al meegespeeld bij Onder 19 en draait op dit moment de voorbereiding mee bij Jong AZ. Dat zegt veel over zijn ontwikkeling. Het is mooi dat we iemand die de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen nu kunnen belonen met een contract."