Teleurgestelde Brama: Er is mij een ander plaatje voorgeschoteld

Teleurgestelde Brama: "Er is mij een ander plaatje voorgeschoteld"

28-07-2018 16:13
82

Wout Brama vindt het pijnlijk dat FC Twente niet volledig eerlijk en duidelijk is geweest over de situatie bij de club. Deze zomer maakte de routinier een einde aan zijn avontuur in Australië om terug te keren naar Enschede. 

Brama kreeg een rooskleurig verhaal te horen, maar daar bleek weinig van te kloppen. Voor de camera van RTV Oost baalt de controleur zichtbaar. "Toen ik hier getekend heb, negen weken geleden, is mij een ander plaatje voorgeschoteld dan de werkelijkheid is. (...) Ik had verwacht dat er veel sneller geschakeld kon worden en dat is niet gebeurd. Dat is pijnlijk, maar wel de realiteit. Ik hoop dat het wel snel gebeurt, anders kunnen we wel zeggen dat we voor promotie gaan, maar dat heeft geen zin."

Wedden

Meer odds

Brama had nog een doorlopend contract bij Central Coast Mariners toen Twente aanklopte. "Ik ben weggegaan daar en heb mijn contract laten ontbinden om deze club weer vooruit te helpen. Daar ga ik met volle energie voor en ik geef er alles voor. Ik heb er wat voor op gegeven en dan hoop ik ook dat de hele club daarin meegaat. Op dit moment is dat nog niet zo en dat baart me zeker zorgen. We hebben nog niet genoeg kwaliteit op het veld staan om voor promotie te spelen."