Been dringt aan op Feyenoord-versterking: 'Ik zeg: die zijn niet goed genoeg'

Been dringt aan op Feyenoord-versterking: 'Ik zeg: die zijn niet goed genoeg'

Gepubliceerd: maandag 30 juli 2018 om 10:25ma 30-07-2018 om 10:25

Feyenoord doet er verstandig aan om voor het sluiten van de transfermarkt een extra centrale verdediger aan te trekken. Dat vindt Mario Been. De oud-trainer van de Rotterdammers heeft zijn bedenkingen bij het huidige defensieve centrum. 

"Wie in het centrum gaan spelen, is duidelijk. Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden, mits ze fit zijn. Daar zeg ik van: dat is niet goed genoeg", aldus Been voor de camera van RTV Rijnmond"Misschien voor Nederlandse begrippen wel, maar wil je in Europa aan de weg timmeren, dan niet."

In de voorhoede verwacht Been komend seizoen meer van Sam Larsson. "Er is in de aanval qua transfers niet of nauwelijks iets gebeurd. Ik verwacht dit jaar iets meer van Larsson. Bij sc Heerenveen vond ik dat een uitstekende speler, hier heeft-ie in zijn eerste jaar amper gespeeld."

Keepersstrijd
Trainer Giovanni van Bronckhorst liet zondag weten dat hij deze week beslist wie zijn eerste keeper wordt. Been heeft een voorkeur voor Justin Bijlow. "Ik vind het een zeer talentvolle keeper. Brad Jones heeft bewezen dat hij niet altijd vlekkeloos keept en ik denk dat je ook naar de toekomst moet kijken. Dan denk ik dat Bijlow er klaar voor is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie wordt eerste keeper?

(3940 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws