'Geen vertrek op korte termijn voor Cillessen, 'gentlemen's agreement' op komst'

'Geen vertrek op korte termijn voor Cillessen, 'gentlemen's agreement' op komst'

20-08-2018 19:52
84

Jasper Cillessen lijkt nog één seizoen bij FC Barcelona door te brengen, voordat hij in de zomer van 2019 uit Catalonië vertrekt. De doelman wil na twee jaar bankzitten graag eerste doelman worden, maar lijkt een transfer voor 31 augustus volgens AS te kunnen vergeten.

De doelman werd deze zomer gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs: Liverpool en AS Roma leken het meest nadrukkelijk voor hem in de race, maar kozen uiteindelijk voor respectievelijk Alisson Becker en Robin Olsen. Bovendien zijn de Engelse en Italiaanse transfermarkt inmiddels gesloten.

Cillessen heeft een clausule van zestig miljoen euro in zijn tot medio 2021, maar AS verwacht niet dat er deze zomer nog een club komt die dit bedrag op tafel legt. Volgens het Spaanse medium is een 'gentlemen's agreement ' tussen Cillessen en Barça het meest waarschijnlijke scenario: de Groesbeker speelt nog één seizoen tweede viool achter Marc-André ter Stegen, keept de wedstrijden in de Copa del Rey en de club werkt in 2019 mee aan een transfer.

No Poll