Ronaldo bedenkt zich en laat UEFA-gala schieten: Belachelijk en beschamend

Ronaldo bedenkt zich en laat UEFA-gala schieten: "Belachelijk en beschamend"

Gepubliceerd: donderdag 30 augustus 2018 om 23:01do 30-08-2018 om 23:01

Cristiano Ronaldo schitterde donderdagavond door afwezigheid tijdens de UEFA-show in Monaco. Rond de loting voor de groepsfase van de Champions League werden ook individuele prijzen uitgereikt. Niet Ronaldo, maar Luka Modric werd verkozen tot Speler van het Jaar.

Ronaldo was in tegenstelling tot de andere genomineerden niet aanwezig op het UEFA-gala, zo bleek aan het begin van de avond. Volgens het Spaanse Cuatro was de topaankoop van Juventus wel van plan af te reizen naar Monaco, maar veranderde hij halverwege de ochtend van gedachten. Bij de verkiezing van de Aanvaller van het Jaar, die wél door Ronaldo werd gewonnen, kwam niemand het podium op om de prijs in ontvangst te nemen. Juventus-directeur Beppe Marotta heeft bevestigd dat de Portugees op eigen initiatief is weggebleven.

Het feit dat niet Ronaldo, maar Modric werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar, is slecht gevallen bij zaakwaarnemer Jorge Mendes. "Voetbal wordt op het veld gespeeld en daar heeft Cristiano gewonnen. Hij heeft vijftien doelpunten gemaakt, Real Madrid op zijn rug gedragen en de Champions League andermaal gewonnen", foetert Mendes in gesprek met Record. "Het is belachelijk en beschamend. Er bestaat geen twijfel over wie de winnaar had moeten zijn, want Ronaldo is de beste op zijn positie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is de woede van Mendes terecht?

Ja
33%
Nee
67%
(3679 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws