Tiener is personal shopper van wereldsterren: 'Beetje gechild met Pogba'

Tiener is personal shopper van wereldsterren: 'Beetje gechild met Pogba'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 10:04vr 14-09-2018 om 10:04

Hij is nog maar 17 jaar, maar voorziet topvoetballers nu al van kledingadvies. Sam Morgan heeft zijn eigen onderneming en heeft onder meer Paul Pogba, Kevin de Bruyne en Mesut Özil als zijn klanten.

Morgan vertelt tegenover de BBC over zijn bijzondere baan. "Ik vind het heerlijk om te hosselen en iets verkocht te krijgen." Volgens Morgan is er sprake van een sneeuwbaleffect. "Het gaat van de ene speler naar de andere naar de volgende. Zolang je maar goede service biedt", vertelt hij aan BBC's Premier League Show.

Morgan gebruikt zijn contacten bij designermerken om zeldzame, gelimiteerde of reeds uitverkochte kleding te kopen. Die levert hij vervolgens persoonlijk af bij de spelers. Via Arsenal-speler Cohen Bramall kwam hij in contact met andere jeugdspelers van Arsenal. Spurs-speler Kyle Walker-Peters bracht hem binnen bij Tottenham Hotspur. "Via Kyle ben ik bij veel Spurs-spelers uitgekomen, zoals Heung-min Son, Harry Winks en uiteindelijk Dele Alli", aldus Morgan. "Via Dele Alli ben ik weer geintroduceerd bij veel mensen van Engeland."

Het hoogtepunt was voor Morgan toen Paul Pogba hem met de telefoon van Benjamin Mendy via Facetime belde, twee dagen voor de WK-finale. "Hij zei: ik probeer al heel lang met je in contact te komen. Ik zat daar en dacht: ik ben degene die met jou in contact moet proberen te komen, niet andersom", aldus Morgan. "Twee dagen na de WK-finale ben ik met een Eurostar naar Parijs gegaan. Ik heb daar een bezorging afgeleverd bij Paul en een beetje gechild."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws