LIVE-discussie: Vuurdoop Advocaat tegen Feyenoord met twee nieuwe namen

LIVE-discussie: Vuurdoop Advocaat tegen Feyenoord met twee nieuwe namen

Gepubliceerd: zondag 23 september 2018 om 11:08zo 23-09-2018 om 11:08

Met twee nieuwe namen in de basiself begint Dick Advocaat zondagmiddag aan zijn avontuur als trainer van FC Utrecht. Om 12.15 uur staat in De Kuip de ontmoeting met Feyenoord op het programma. Cyriel Dessers en Gyrano Kerk krijgen een kans van de 71-jarige coach.

Advocaat, die maandag begon aan zijn klus in Utrecht, kondigde reeds aan dat Dessers het mag laten zien tegen Feyenoord. De Belgische spits zat onder Jean-Paul de Jong vaak op de bank. Nu vormt Dessers een aanval met Oussama Tannane en Gyrano Kerk. 

Kerk en Dessers spelen in plaats van Sander van de Streek en Urby Emanuelson. Laatstgenoemde kreeg rood tijdens het thuisduel met FC Emmen. Van de Streek kampt met een blessure. Advocaat heeft niets gewijzigd aan zijn defensie. 

Feyenoord, dat vorige week met 1-1 gelijkspeelde bij AZ, is ongewijzigd. Dat betekent onder meer dat Yassin Ayoub op de bank zit tegen zijn oude club. Het Rotterdamse middenveld bestaat uit Jordy Clasie, Jens Toornstra en Tonny Vilhena. 

De opstellingen

Feyenoord: Bijlow, St.Juste, Botteghin, Van der Heijden, Malacia, Clasie, Toornstra, Vilhena, Berghuis, Van Persie en Larsson.

Utrecht: Jensen, Klaiber, Janssen, Letschert, Guwara, Gustafson, Van Overeem, Gavory, Tannane, Dessers en Kerk

Poll

Gaat Advocaat z'n eerste potje als FC Utrecht-trainer winnen?

(494 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws