'Mourinho is er klaar mee en keert zich ook tegen Manchester United-flop'

'Mourinho is er klaar mee en keert zich ook tegen Manchester United-flop'

30-09-2018 19:45
40

Alexis Sánchez moet op zijn tellen passen bij Manchester United. Het geduld van manager José Mourinho raakt op, omdat de aanvaller totaal uit vorm is.

De crisis op Old Trafford is compleet na de 3-1 nederlaag bij West Ham United. Mourinho ligt bovendien overhoop met een aantal spelers. Het bekendste voorbeeld is Paul Pogba, die deze week zijn aanvoerdersband moest inleveren. Sánchez is volgens The Evening Standard het nieuwste slachtoffer van de Portugese manager.

De 29-jarige aanvaller heeft sinds zijn komst in januari nog maar weinig laten zien in het United-shirt en dat wordt hem aangerekend door Mourinho. De manager bleef de laatste maanden achter Sánchez staan, maar het geduld is op. De Chileen zat als straf niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met West Ham, maar moest wél mee met het team naar Londen.

De Chileense afdeling van FOX Sports gooit zondag nog wat extra olie op het vuur. Mourinho zou Sánchez ten overstaan van de hele spelersgroep hebben bekritiseerd om zijn gebrek aan 'energie en prestaties'.

Lees ook: 'Worst signing ever' verdient 547k per week: de rampstart van Alexis in Manchester