The Sun: Aké kan voor 45 miljoen euro de overstap maken naar Londen

The Sun: Aké kan voor 45 miljoen euro de overstap maken naar Londen

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 08:51vr 12-10-2018 om 08:51

Tottenham Hotspur heeft Nathan Aké bovenaan het verlanglijstje gezet. Dat meldt boulevardkrant The Sun. Aké moet in Londen Jan Vertonghen op gaan volgen. De Belgische verdediger is voorlopig uit de roulatie.

De Engelse boulevardkrant The Daily Star meldde eerder deze week al dat zowel Manchester United als Tottenham interesse heeft in de 23-jarige Aké, die onder contract staat bij Bournemouth. The Sun meldt nu ook dat Spurs aast op de Oranje-international, die naar verluidt rond de 45 miljoen euro moet gaan kosten.

Aké werd vorig jaar zomer door Bournemouth gekocht van Chelsea voor een bedrag van ongeveer 23 miljoen euro. Als we The Sun mogen geloven is hij in nog geen twee jaar tijd bijna twee keer zo duur geworden. Aké brak nooit door bij Chelsea, maar is nu een van de steunpilaren van het Bournemouth van manager Eddie Howe. Dat is in Londen dus opgevallen. 

Vorm
The Sun schrijft ook dat Michel Vorm uit mag kijken naar een andere werkgever. Tottenham bekijkt de mogelijkheden om een andere reservekeeper aan te trekken, achter Hugo Lloris. Vorm staat al sinds 2014 onder contract bij Tottenham.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws