Geblesseerde Koscielny is klaar met Les Bleus: 'Je wordt dan vergeten'

Geblesseerde Koscielny is klaar met Les Bleus: 'Je wordt dan vergeten'

Gepubliceerd: zondag 14 oktober 2018 om 22:49zo 14-10-2018 om 22:49

Laurent Koscielny heeft zijn laatste interland voor Frankrijk gespeeld. De 33-jarige Arsenal-verdediger liep vlak voor het WK een zware achillespeesblessure op en moest vanaf de zijlijn toezien hoe Les Bleus zich tot wereldkampioen kroonden.

Koscielny is nog steeds herstellende van zijn blessure, maar heeft een rentree voor de nationale ploeg uit zijn hoofd gezet. "Voor mij is het klaar", laat hij weten aan Canal+, geciteerd door L'Équipe. "Ik denk dat ik alles voor Les Bleus heb gegeven wat ik in mij had. Maar nu is er een nieuwe generatie met geweldige spelers. Ik zal altijd supporter blijven, maar het blauwe shirt ga ik niet meer aantrekken."

De routinier laat bovendien weten dat hij geen fijn gevoel heeft overgehouden aan het zomerse sprookje van de Fransen. "Als je fit en in vorm bent, dan heb je veel vrienden. Maar zodra je een blessure oploopt, word je na verloop van tijd vergeten", klaagt Koscielny, die ook weinig steun kreeg van bondscoach Didier Deschamps. "Hij heeft me in september pas voor het eerst gebeld, voor mijn verjaardag."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws