Wat vind jij van de prestaties van PSV en Ajax in de Champions League?

Wat vind jij van de prestaties van PSV en Ajax in de Champions League?

Gepubliceerd: woensdag 7 november 2018 om 23:10wo 07-11-2018 om 23:10

De Europese week van PSV en Ajax zit er weer op. De Eindhovenaren verloren in de slotfase van Tottenham Hotspur (1-2), terwijl de Amsterdammers een punt pakten tegen Benfica (1-1). In de nabeschouwing zijn we benieuwd naar jouw mening!

PSV en Ajax zorgden respectievelijk dinsdag en woensdag voor interessante wedstrijden in de Champions League. Des te leuker is het om uitgebreid na te beschouwen en dat gaan de mannen van De Derde Helft weer doen.

De VP-community komt al vaak aan bod in de wekelijkse podcast en daar wordt nu een schepje bovenop gedaan. Jij krijgt namelijk de kans je mening te ventileren en een plekje in de podcast te verdienen. Wat je moet doen? Geef onder dit bericht antwoord op de volgende twee vragen:

1. Gaat PSV zich nog kwalificeren voor de Europa League?
2. Hoe ver kan Ajax komen in de Champions League?

De leukste, beste, interessantste reacties worden uitgelicht in De Derde Helft, die vanaf maandagochtend vroeg weer in de podcast-stores staat. Jouw kans op aandacht in de pers is nog nooit zo groot geweest!

Check de Derde Helft op Apple Podcast
Check de Derde Helft op Spotify
Check de Derde Helft op SoundCloud

In De Derde Helft-podcast delen presentator Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering, waarin eSports-pionier Koen Weijland te gast is!

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws