LIVE-discussie: Emmen ook in eigen huis met vijf verdedigers, NAC zonder tweetal

LIVE-discussie: Emmen ook in eigen huis met vijf verdedigers, NAC zonder tweetal

10-11-2018 17:29
18

FC Emmen gaat met vijf verdedigers proberen voor het eerst een thuiszege te pakken. De ploeg van Dick Lukkien hoopt tegen NAC Breda met de nodige defensieve zekerheid de punten in eigen huis te houden.

Bij de thuisploeg staat Kjell Scherpen na zijn weifelende optreden van vorige week in Heerenveen 'gewoon' weer in de basis. Hij ziet net als in Friesland een linie van vijf verdedigers voor zich, wat betekent dat Jafar Arias het voorin in zijn eentje op moet zien te knappen. Nicklas Pedersen, die normaal gesproken in de Emmense voorhoede is terug te vindne, is nog steeds geblesseerd.

Wedden

Meer odds

Op het middenveld van Emmen keert Anco Jansen terug van een schorsing en ook op de reservebank heeft Lukkien er een extra optie bij. Wouter Marinus is fit genoeg om minuten te maken en kan eventueel invallen.

De bezoekers moeten het in Drenthe stellen zonder Luka Ilic en Anouar Kali. Ilic herstelt van een hamstringblessure en wordt op de positie kort achter de spitsen vervangen door Giovanni Korte. Overbelasting zorgt ervoor dat Kali niet is meegereisd naar Emmen. Op zijn plaats speelt Gianluca Nijholt.

Opstelling FC Emmen: Scherpen; Klok, Veendorp, Bakker, Siekman, Cavlan; Niemeijer, Bijl, Chacón, Jansen; Arias.

Opstelling NAC Breda: Van Leer; Sporkslede, Koch, Palmer-Brown, Carolina; Reuvers, Nijholt, Korte; Rosheuvel, El Allouchi en Te Vrede.