'Hij verpietert bij Feyenoord, maar toen hij scoorde omarmde De Kuip hem'

'Hij verpietert bij Feyenoord, maar toen hij scoorde omarmde De Kuip hem'

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 18:50di 04-12-2018 om 18:50

Feyenoord maakte zondag indruk in de Eredivisie-topper tegen PSV, maar bij de Eindhovenaren ging vooral ook heel veel mis. Dat stelt Henk Spaan, die zag dat PSV niet zichzelf was.

"Ze hadden echt nog last van die wedstrijd tegen Barcelona. Ik heb even gekeken en veel ploegen die deze week Champions League gespeeld hebben, hebben dit weekend punten verloren. Zelfs een ploeg als Paris Saint-Germain", laat Spaan weten bij Sportforum van de NOS.

Dat neemt volgens de schrijver en analist niet weg dat PSV zwaar tegenviel. "Hirving Lozano en Gastón Pereiro faalden echt. Het lijkt wel of die jongens alleen willen spelen op het allerhoogste niveau. Alleen Steven Bergwijn speelde zichzelf echt in de kijker."

Sjoerd Mossou was desondanks positief verrast over het spel van Feyenoord. "De Kuip kwam ook eindelijk weer eens tot leven. Dat was ook al een tijdje geleden. Het is gek dat ze dit niet vaker kunnen. Normaal kunnen ze dit wat ze nu brachten niet zo lang opbrengen. Overigens doet Feyenoord nu niet opeens mee om de titel", benadrukt de columnist van het Algemeen Dagblad.

NOS-verslaggever Kees Jongkind genoot van Sam Larsson. "Bij Heerenveen was hij zó goed. Ik vond het dan ook echt logisch dat hij naar Feyenoord ging. Nu verpietert hij daar, maar toen hij scoorde omarmde de Kuip hem. En terecht want hij kan zo goed voetballen."

Poll

Moet Van Bommel Pereiro passeren?

(4166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws