De Jong twijfelt even: Ze had het ook op de radio gehoord bij Edwin Evers

De Jong twijfelt even: "Ze had het ook op de radio gehoord bij Edwin Evers"

Gepubliceerd: maandag 10 december 2018 om 09:14ma 10-12-2018 om 09:14

Frenkie de Jong blijft nuchter onder alle publiciteit. Vrijdagochtend pakte De Telegraaf uit met het nieuws dat de Ajax-middenvelder voor 75 miljoen euro op weg is naar Paris Saint-Germain, maar zelf weet hij daar nog niets van.

"We hadden twee dagen vrij gehad, en toen was daar een heel circus met Paris Saint-Germain", blikt De Jong terug in de Volkskrant. "Ik lag nog te slapen, want we trainden pas in de middag. Mijn vriendin was al even weggeweest. Ze kwam terug en zei: heb je het gelezen? Ze had het ook op de radio gehoord bij Edwin Evers. Frenkie de Jong voor 75 miljoen naar Paris. We wisten dat het niet waar is, maar toch ga je dan even twijfelen."

De 21-jarige Ajacied blijft onverstoorbaar. "Uiteindelijk maakt het me niet zoveel uit. Want er is nog helemaal geen deal. Voor mij persoonlijk niet, met Ajax ook niet. Er is nog geen keuze gemaakt wat ik ga doen aan het einde van het seizoen, naar welke club ik ga, of ik nog een jaar blijf. (...) Ik heb niet het gevoel dat ik anders speel of train dan daarvoor. Anders moeten ze het zeggen natuurlijk. Over het algemeen liggen we er nog niet wakker van."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws