Bruma hakt knoop door: 'Tot de conclusie gekomen dat ik het elders moet zoeken'

Bruma hakt knoop door: 'Tot de conclusie gekomen dat ik het elders moet zoeken'

10-12-2018 19:43
30

Jeffrey Bruma wil zo snel mogelijk weg bij VfL Wolfsburg. De verdediger komt weinig aan spelen toe in Duitsland en hoopt nu dat een andere club in de Bundesliga hem meer speeltijd kan bieden.

Bruma kwam dit seizoen nog niet in actie voor Wolfsburg. "Ik had in de zomerstop al het gevoel dat de trainer zijn keuze al had gemaakt en die andere jongen de voorkeur gaf", zegt Bruma in een interview met FOX Sports. "Dat voel je aan als speler. Zoals het er nu naar uitziet lukt het niet om me in het team te spelen, dus dan moet je als speler een keuze durven maken om verder te kijken."

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik het elders moet gaan zoeken", vervolgt Bruma. "Ik ben ervan overtuigd dat ik over het dode punt heen moet en dan moet ik elke week spelen. De voorkeur ligt dan zeker in de Bundesliga, omdat ik hier toch al ben."

"In de winter van land veranderen is niet ideaal. Er spelen al wat dingen, dus het is nu afwachten of de clubs er uit komen en ik er zelf oren naar heb. Als het ja is sta ik te springen om meer wedstrijden te spelen."