Ajacieden keken samen naar loting: 'Was leuk, staat ons mooi potje te wachten'

Ajacieden keken samen naar loting: 'Was leuk, staat ons mooi potje te wachten'

17-12-2018 12:50 Laatste update: 12:53
45

Daley Blnd gelooft in de kansen van Ajax tegen Real Madrid. Volgens de verdediger van de Amsterdammers is Real van het kaliber Bayern München en is zijn ploeg niet kansloos in de achtste finale van de Champions League.

"Een lastige loting, maar een fantastische wedstrijd, denk ik", aldus Blind tegenover Ajax TV. "Bernabeu is een fantastisch stadion en ze hebben niet voor niets de laatste keren de Champions League gewonnen, dus we kunnen onze borst natmaken."

Toch gelooft Blind in de kansen van Ajax. "Ik denk dat je altijd wel kans hebt. Ik denk dat we een team zijn dat altijd wel kansen heeft en creëert. Nu is Madrid wel van een ander kaliber, maar Real past wel in het rijtje met Bayern München. We moeten met lef en durf spelen, geloven in onze eigen kwaliteiten en op de dag zelf hebben we misschien een tikkeltje geluk nodig. We moeten zeker niet bang zijn en uitgaan van onze eigen krachten."

De Ajax-spelers keken de loting met elkaar. "Dat was leuk. Er was toch wel spanning bij iedereen. Telkens als er eentje uit de koker kwam, ging je kijken wanneer je ging komen. Ik denk dat ons een mooi potje te wachten staat."

No Poll