Borst heeft nieuwtje: 'Twente, Willem II en Den Bosch willen AZ-spits'

Borst heeft nieuwtje: 'Twente, Willem II en Den Bosch willen AZ-spits'

22-12-2018 18:30
31

Ferdy Druijf staat in de belangstelling van FC Twente, Willem II en FC Den Bosch. AZ maakte donderdag bekend dat de twintigjarige spits verhuurd mag worden en dat is niet aan dovemansoren gericht.

Hugo Borst meldt bij De Eretribune op FOX Sports dat Twente, Willem II en Den Bosch Druijff in januari hopen binnen te halen. "Wat ik niet begrijp: waarom doet AZ dat?", laat de schrijver en columnist weten. "Ik zou hem in de spits zetten. Wat hebben zij nou in de spits?" Kenneth Perez haakt in: "AZ is blijkbaar niet overtuigd."

Druijf scoorde dit seizoen al veertien keer in zestien optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Van AZ-trainer John van den Brom mocht hij tot dusver twee keer invallen in de Eredivisie. De Alkmaarders geven de voorkeur aan Björn Johnsen en Mats Seuntjens in de spits. Bovendien keren een aantal spelers terug van blessures.

"Van de spitsen uit de A-selectie is Ondrej Mihálik al op de weg terug na een blessure en na de jaarwisseling gaat ook Myron Boadu terugkomen. Zij staan hoger in de pikorde", liet directeur voetbalzaken Max Huiberts donderdag weten.