'Real Madrid bereid megabedrag neer te leggen voor vervanger van Marcelo'

'Real Madrid bereid megabedrag neer te leggen voor vervanger van Marcelo'

Gepubliceerd: donderdag 27 december 2018 om 12:41do 27-12-2018 om 12:41

Real Madrid zet vol in op het halen van Júnior Firpo. De verdediger van Real Betis wordt door Los Blancos gezien als de perfecte vervanger van de Braziliaan Marcelo, maar er zijn meer kapers op de kust.

Volgens het Spaanse AS wil Real de verdediger in de zomer van 2019 naar de Spaanse hoofdstad halen, maar ook Arsenal en Manchester City zouden interesse hebben. Júnior Firpo heeft een afkoopsom van vijftig miljoen euro in zijn contract staan en Real zou bereid zijn dat bedrag neer te tellen.

Real Madrid-coach Santiago Solari is erg tevreden over de prestaties van Sergio Reguilón, die nu als back-up voor Marcelo fungeert, maar ziet in Júnior Firpo toch een beter alternatief. Marcelo wordt komende zomer 31 jaar en wordt regelmatig in verband gebracht met een hereniging met Cristiano Ronaldo bij Juventus. Met het aantrekken van de 22-jarige back van Betis heeft De Koninklijke ook op langere termijn weer een goede linksback.

Júnior Firpo tekende in augustus een verbeterd contract bij Real Betis, tot 2023. In het nieuwe contract werd ook de gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen euro opgenomen. De Braziliaan maakt dit seizoen indruk bij Real Betis en werd ook al opgenomen in het 'breakthrough team' van de Europa League.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws