Dordt-trainer plaatst statement op Facebook: 'Besloten per direct te stoppen'

Dordt-trainer plaatst statement op Facebook: 'Besloten per direct te stoppen'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 14:25di 15-01-2019 om 14:25

FC Dordrecht moet het seizoen afmaken zonder keeperstrainer Rody Hoegee. Dat heeft de trainer laten weten in een statement op zijn Facebookpagina. Volgens Hoegee is er sprake van 'onoverkomelijke meningsverschillen'.

Hoegee is sinds 2013 werkzaam als keeperstrainer bij FC Dordrecht. In 2017 stopte hij, maar een jaar later keerde hij terug. Via Facebook heeft Hoegee aangekondigd opnieuw te vertrekken. 'Ik heb gisteren de beslissing genomen om per direct te stoppen bij FC Dordrecht. Wegens onoverkomelijke meningsverschillen', schrijft hij op zijn Facebookpagina.

'Ik heb altijd met plezier mijn vak mogen uitoefenen en zal de supporters, het team, en sommige mensen binnen Dordt ook echt gaan missen', vervolgt hij. Tegenover RTV Rijnmond verklaart Hans de Zeeuw, algemeen directeur van Dordrecht, verrast te zijn door de verklaring. "Ik heb gisteren nog met hem gesproken. Er speelde wel wat, maar we hadden een positief gesprek. We hadden afgesproken dat hij vandaag om twee uur met Peter Drijver in gesprek zou gaan."

Dat Hoegee zijn besluit via Facebook naar buiten heeft gebracht, noemt De Zeeuw 'bijzonder onprofessioneel'. De club komt vermoedelijk later op de dag met een officiële verklaring.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws