Rabiot in afwachting van Barcelona: PSG verbant middenvelder naar reserves

Rabiot in afwachting van Barcelona: PSG verbant middenvelder naar reserves

Gepubliceerd: vrijdag 18 januari 2019 om 20:35vr 18-01-2019 om 20:35

Adrién Rabiot moet hopen dat hij nog in januari kan vertrekken bij Paris Saint-Germain. De middenvelder dreigt anders een vervelend half jaar tegemoet te gaan, aangezien de Franse topclub hem naar de reserves heeft verbannen.

Rabiot weigert zijn aflopende contract te verlengen bij PSG en zou dicht bij een akkoord met FC Barcelona zijn. Maar ook Bayern München, Manchester City en Chelsea zitten op het vinkentouw, weet Marca. De Catalanen zien zich daardoor mogelijk genoodzaakt om de 23-jarige Fransman nog deze maand vast te leggen en dus een transfersom over te maken naar Parijs.

Mocht Rabiot het seizoen moeten afmaken bij PSG, dan wacht hem een moeilijke tweede seizoenshelft. Het zint president Nasser Al-Khelaifi allerminst dat de middenvelder niet wil verlengen. Trainer Thomas Tuchel bevestigt dat hij in ieder geval dit weekend geen beroep mag doen op Rabiot.

"Ik moet mijn team voorbereiden op het duel met Guingamp en dat zal een team zijn zonder Rabiot. Ik respecteer de beslissing van de club", liet de Duitser vrijdag weten. Volgens Spaanse media vraagt PSG zo'n vijftien miljoen euro voor Rabiot.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws