Update: NAC bevestigt slecht nieuws: clubtopscorer Te Vrede weken aan de kant

Update: NAC bevestigt slecht nieuws: clubtopscorer Te Vrede weken aan de kant

22-01-2019 08:05 Laatste update: 08:05
45

NAC Breda lijkt de strijd tegen degradatie voorlopig zonder Mitchell te Vrede voort te moeten zetten. De topscorer viel zondagmiddag in de slotfase van de derby tegen Willem II geblesseerd uit en staat volgens BN DeStem meerdere weken aan de kant.

Te Vrede, dit seizoen goed voor negen van de 21 NAC-goals, greep tien minuten voor tijd naar zijn been en moest zich laten vervangen door Sydney van Hooijdonk. Wat de precieze aard van zijn blessure is, is vooralsnog niet duidelijk. BN DeStem verwacht echter dat NAC spoedig met officiële berichtgeving over de blessure van Te Vrede zal komen.

Nieuweling Sullay Kaikai zal er dus naar alle waarschijnlijkheid meteen moeten staan in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van vrijdagavond. De 23-jarige Engelsman komt over van Crystal Palace en heeft in Breda een contract voor anderhalf jaar getekend, maakte de nummer 17 van de Eredivisie maandagavond bekend.

Update 22/1, 08.05 uur: NAC bevestigt dat het Mitchell te Vrede 'enkele weken' moet missen. De clubtopscorer verliet tegen Willem II na tachtig minuten noodgedwongen het veld. Nader onderzoek wees uit dat hij een verrekking aan de pees heeft opgelopen.

No Poll