'Real Madrid wil verhuurde James betrekken in Eriksen-deal'

'Real Madrid wil verhuurde James betrekken in Eriksen-deal'

Gepubliceerd: dinsdag 22 januari 2019 om 11:52di 22-01-2019 om 11:52

Laatste update: dinsdag 22 januari 2019 om 14:25di 22-01-2019 om 14:25

Real Madrid wil ver gaan voor Christian Eriksen. In een poging om de vraagprijs voor de Deense middenvelder naar beneden te krijgen, zou De Koninklijke de Colombiaan James Rodriguez in de deal willen betrekken.

Dat meldt het Spaanse AS dinsdag. James speelt momenteel op huurbasis voor Bayern München, maar zijn toekomst in Duitsland is onzeker. Real Madrid zou de Colombiaan als eventuele belangrijke troef zien om Tottenham Hotspur ervan te overtuigen de vraagprijs voor Eriksen te verlagen.

Bayern München heeft de optie om de middenvelder voor 42 miljoen euro definitief over te nemen. James is bezig aan zijn tweede seizoen op huurbasis in Duitsland, maar in zijn tweede seizoen komt hij minder aan spelen toe. Het is nog onduidelijk of Bayern München gebruik wil maken van de optie tot koop.

Mocht Bayern besluiten om James niet definitief over te nemen, hoopt Real Madrid hem te kunnen betrekken in een deal met Tottenham Hotspur. Er zijn echter meer kapers op de kust: Arsenal, Juventus en Napoli houden de situatie rond de middenvelder nauwlettend in de gaten.

Poll

Moet Eriksen de overstap maken naar Real Madrid?

(3721 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws