Update: 'Absurd' verhaal van Johan Derksen tegengesproken door FC Twente

Update: 'Absurd' verhaal van Johan Derksen tegengesproken door FC Twente

Gepubliceerd: zaterdag 2 februari 2019 om 12:00za 02-02-2019 om 12:00

Johan Derksen kwam afgelopen vrijdag bij Veronica Inside met een verrassend gerucht op de proppen. Merab Jordania, de voormalig eigenaar van Vitesse, zou op het punt staan om FC Twente te kopen.

Jordania is na zijn vertrek bij Vitesse, in 2013, naar de achtergrond verdwenen, maar verschijnt mogelijk snel weer ten tonele, als we Derksen mogen geloven. "Ik heb uit uitermate betrouwbare bron vernomen dat hij heel ver is om FC Twente te kopen. Daar is hij mee bezig", zei Derksen vrijdagavond bij Veronica Inside. Het is niet duidelijk wie de bron van Derksen is. 

Jordania moest bij Vitesse plaatsmaken voor Aleksandr Tsjigirinski. "Hij legt zich er niet bij neer dat hij bij Vitesse door een nóg rijkere meneer op een zijspoor is gezet. Hij schijnt heel actief te zijn om Twente over te nemen."

Vorig jaar zomer werd bekend dat Jordania's zoon, Kakhi Jordania, FC Den Bosch over heeft genomen. Onder zijn leiding maakte de club een grote sprong op de ranglijst. "Zijn zoon doet het nu goed bij FC Den Bosch", zegt Derksen. Den Bosch staat tweede in de Keuken Kampioen Divisie.

Update 12.00 uur: FC Twente ontkent met klem dat Merab Jordania op het punt staat om de club over te nemen. Dennis Schepper, lid van de raad van commissarissen van de Tukkers, noemt het verhaal van Johan Derksen 'absurd', meldt TC Tubantia.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws