Advocaat door het slijk gehaald: 'Als je een grote trainer bent doe je dit niet'

Advocaat door het slijk gehaald: 'Als je een grote trainer bent doe je dit niet'

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 23:44ma 11-02-2019 om 23:44

Johan Derksen vindt dat Dick Advocaat te veel met zichzelf bezig is bij FC Utrecht. De ervaren trainer van de Domstedelingen moet volgens de analist van Veronica Inside meer in het belang van zijn club denken en minder vaak zijn eigen eer nastreven.

Advocaat kwam na de spectaculaire wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV (2-2) met het stoom uit de oren de Utrechtse catacomben ingelopen. "Angsthaas, die Limburger", smaalde de trainer van Utrecht op beelden van Veronica Inside. "Je moet altijd maar beleefd blijven, maar wat een angsthaas. Ongelofelijk, verschrikkelijk zeg."

In de uitzending van het voetbalpraatprogramma reageert Derksen op de beelden. "Ik vind dat hij zichzelf belachelijk maakt", steekt 'De Snor' van wal. "Als een grote trainer moet je immuun zijn voor vreugde en verdriet en je altijd beheersen. Je moet je niet verlagen en dit soort dingen gaan roepen, dat doen grote trainers niet."

"Dick moet eens ophouden met bij een club werken voor Dick", vervolgt Derksen. "Hij is alleen maar voor zichzelf bezig. Zet hij die rare Kramer erin in plaats van het grootste talent van Utrecht, die Venema. Daar heeft Utrecht later wat aan, maar daar heeft Dick schijt aan. Dan is hij al weg, dus na hem de zondvloed. Dick wil bij Utrecht alleen de eigen eer opstrijken."

Poll

Erger jij je aan Dick Advocaat?

(1598 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws