De Mos tipt Koeman voor Oranje: 'Goede vervanger van De Ligt en Van Dijk'

De Mos tipt Koeman voor Oranje: 'Goede vervanger van De Ligt en Van Dijk'

Gepubliceerd: zondag 17 februari 2019 om 15:40zo 17-02-2019 om 15:40

Stefano Denswil verdient een uitnodiging van bondscoach Ronald Koeman voor het Nederlands elftal. Dat stelt Aad de Mos, die vol lof is over de Club Brugge-verdediger.

Na de eerste helft van Club Brugge - Racing Genk (2-0) weet De Mos genoeg: Denswil verdient een kans in Oranje. "Denswil speelt al enkele jaren op een hoog niveau. Koeman moet hem oproepen", aldus de analist bij Ziggo Sport. "Stel dat er iets gebeurt met Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk. Dan heb je met Denswil een goede vervanger in huis." Denswil, die in de gaten wordt gehouden door Koeman, wacht nog op zijn eerste interland.

Club Brugge was zondag, met Denswil in de basis, heer en meester in de eerste helft tegen koploper Genk. De Mos oppert ook dat Hans Vanaken en Siebe Schrijvers binnenkort opgeroepen moeten worden voor België. "Goed dat Roberto Martinez op de tribune zit, want vers bloed voor de nationale ploeg kan geen kwaad. Schrijvers is echt goed bezig en verdient het. Vanaken zat er al paar keer bij, maar geeft nu weer zijn visitekaartje af."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws