Vlap heeft niets door van rode kaart: 'Een man meer, waar heb je het over!?'

Vlap heeft niets door van rode kaart: 'Een man meer, waar heb je het over!?'

26-02-2019 15:30
25

Michel Vlap verdiende afgelopen weekend een strafschop voor sc Heerenveen in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het leverde, naast de 2-3 voor de Friezen, ook een rode kaart op voor Fortuna-verdediger José Rodríguez. Dat laatste hoorde Vlap echter pas achteraf.

Dat vertelt de middenvelder van sc Heerenveen in de podcast De Derde Helft, die sinds maandag te beluisteren is. "Het was wel grappig: na de wedstrijd kwam ik natuurlijk hartstikke blij in het spelershome bij mijn ouders. Die zeiden doodleuk: jullie hadden een man meer, wist je dat? Ik zei: een man meer, waar heb je het over? Ik had niet in de gaten dat ze tien man hadden, joh."

Wedden

Meer odds

Dat hij een penalty ging krijgen, voelde Vlap wel direct. "Want hij pakt me vast en loopt mij gewoon omver. Maar ik had helemaal niet in de gaten dat ze ook rood kregen, joh."

Beluister de volledige podcast hieronder.

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister hier op Spotify
Beluister op Soundcloud

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!