Update: Pasquali tekent in Australië en trekt Ajax-deur achter zich dicht

Update: Pasquali tekent in Australië en trekt Ajax-deur achter zich dicht

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 09:51wo 20-03-2019 om 09:51

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 09:51wo 20-03-2019 om 09:51

Sebastian Pasquali staat voor een overstap van Ajax naar Western United. Dat meldt The Sydney Morning Harald maandag. Pasquali (19) kwam dit seizoen tot acht duels namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Hij is al maanden niet in actie gekomen. 

In 2016 maakte Pasquali de overstap van Melbourne Victory naar Amsterdam. Vorig seizoen speelde de middenvelder zich in de basis bij Ajax O19. Een debuut in de Eerste Divisie volgde. Dit seizoen is Pasquali er niet om geslaagd om een basisplaats af te dwingen in het elftal van trainer Michael Reiziger. Zijn laatste wedstrijd namens Jong Ajax dateert van november. 

Het contract van Pasquali loopt in de zomer af en volgens The Sydney Morning Harald vervolgt de Australiër zijn loopbaan dus in zijn vaderland. Western United gaat binnenkort bekend maken dat Pasquali is vastgelegd voor het nieuwe seizoen, weet de krant

TSMH schrijft dat Pasquali in Australië bekend stond als een 'teen sensation'. Naar de redenen achter het vertrek van de tiener uit Amsterdam en zijn terugkeer naar Australië, moet de krant gissen. 

Update 20/3 09.51: Vanuit Amsterdam blijft het nog stil maar Western United heeft de komst van Pasquali inmiddels bevestigd. De club meldt dat Pasquali is gecontracteerd voor het seizoen 2019/20, evenals Apostolos Stamatelopoulos and Dylan Pierias. "We zijn heel blij dat we drie van de grootste talenten uit het Australische voetbal hebben vastgelegd", laat assistent-trainer John Hutchinson weten op de website van Western United

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws