Odegaard ziet kansen bij Real Madrid: 'Weet niet wat ze zullen beslissen'

Odegaard ziet kansen bij Real Madrid: 'Weet niet wat ze zullen beslissen'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 11:44do 21-03-2019 om 11:44

Het toekomstbeeld van Martin Odegaard is nog onduidelijk. De middenvelder, die door Real Madrid verhuurd is aan Vitesse, beslist aan het einde van het seizoen over zijn toekomst.

Met zeven doelpunten en zes assists doet de Noor (20) het goed in Arnhem. Hij zit dan ook goed in zijn vel bij de nummer vijf van de Eredivisie. "Ik voel me goed en ik ben gelukkig", zegt Odegaard in gesprek met AS. "Ik draai een goed seizoen in de Nederlandse competitie en de continuïteit bij Vitesse bevalt me."

Odegaard ziet wel een duidelijk verschil met de Spaanse competitie. "Ik moet erkennen dat de Nederlandse competitie minder veeleisend is dan de Spaanse. Ajax en PSV steken erbovenuit, de rest is normaal. In Spanje is er meer concurrentie."

De komst van Zinedine Zidane als nieuwe trainer in Madrid biedt Odegaard mogelijk perspectief. "Ik kan goed overweg met Zidane, maar ik weet niet wat ze zullen beslissen met mijn toekomst. Ik denk dat het voor mij positief kan uitpakken omdat hij mij kent en een idee heeft wat ik het team kan brengen. Ik ken hem goed en we hebben een goede relatie, maar ik heb niemand gesproken van Real Madrid. (...) We zullen aan het eind van het seizoen moeten praten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan Odegaard een rol van betekenis spelen bij Real Madrid?

(909 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws