Uitblinker Memphis: 'Ik zei het meteen al: er is niets veranderd hier'

Uitblinker Memphis: 'Ik zei het meteen al: er is niets veranderd hier'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 23:08do 21-03-2019 om 23:08

Memphis Depay heeft bij Olympique Lyon niet de meest gelukkige periode uit zijn carrière achter de rug, maar revancheerde zich donderdagavond in het shirt van Oranje. De aanvalsleider legde al na vijftig seconden de 1-0 binnen, schoot na rust een penalty binnen én gaf twee assists tegen Wit-Rusland.

Na afloop baalde Memphis echter dat hij geen hattrick kon aantekenen. "Natuurlijk ga je altijd op zoek naar de derde. Ik bewaar hem wel voor de volgende keer", lachte hij na afloop van de 4-0 zege in gesprek met de NOS. De Olympique Lyon-aanvaller was blij dat hij weer het Oranje-shirt aan kon trekken. "Ik zei direct toen ik op het veld stond: er is niets veranderd. Hetzelfde heerlijke gevoel als waarmee ik weg ben gegaan (na de interlandperiode in november, red.)."

Tijdens de warming-up was Memphis nog bij een opvallend incident betrokken. De oud-PSV'er ging tijdens een positiespelletje gestrekt na een aanvaring met Denzel Dumfries. "Ik kreeg een klein tikje, Denzels nop tegen de bovenkant van mijn scheen. Gelukkig niet tegen mijn knie", haalde de lachende Oranje-uitblinker het moment terug. "Het zag er misschien wel serieus uit, maar het was niets bijzonders."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws