Seuntjens zet NAC-deur open: 'Als Bredase jongen wil je er altijd voor spelen'

Seuntjens zet NAC-deur open: 'Als Bredase jongen wil je er altijd voor spelen'

27-03-2019 23:34
20

Ralf Seuntjens zet de deur voor een overstap naar NAC Breda nadrukkelijk op een kier. De 29-jarige aanvaller gaat zondag met VVV-Venlo op bezoek in het Rat Verlegh Stadion, maar misschien is het volgend seizoen wel zijn thuisbasis.

Seuntjens, die een aflopend contract heeft, komt uit Breda en ziet spelen voor NAC zitten, in de Eredivisie óf in de Eerste Divisie. "Ik heb altijd gezegd dat NAC een mooie club is en als Bredase jongen wil je er altijd voor spelen", zegt hij tegen Omroep Brabant. "Maar in Venlo heb ik het hartstikke naar mijn zin en ze willen daar mijn contract verlengen. Daar ben ik al redelijk ver mee en dat is me ook veel waard. Wat de toekomst gaat brengen, weet ik niet."

Zelfs als NAC degradeert mag het bij Seuntjens aankloppen. "Het gaat er om hoe een gesprek gaat", zegt de aanvaller. "Ik heb destijds - terwijl ik ook naar andere clubs kon - voor Telstar gekozen. Die speelden ook in de onderste regionen, maar het was wel het begin van een stap voorwaarts. Voor mij maakt het dus niet veel uit. Belangrijker is dat ze mij een mooi verhaal schetsen. Dat ligt er in Venlo ook. Ik luister naar de ambities van een club en dan weet je nooit wat er gaat gebeuren."