'Ajax is niet meer aan de orde, ik heb hier met mijn volle verstand voor gekozen'

'Ajax is niet meer aan de orde, ik heb hier met mijn volle verstand voor gekozen'

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 07:35wo 17-04-2019 om 07:35

Laatste update: woensdag 17 april 2019 om 09:17wo 17-04-2019 om 09:17

Justin Kluivert heeft een berichtje gestuurd naar Erik ten Hag, nadat de trainer van Ajax onlangs mooie woorden sprak over de aanvaller van AS Roma. Ten Hag zei dat hij Kluivert, 'een geweldig ventje', dit seizoen goed had kunnen gebruiken in Amsterdam. 

Kluivert koos afgelopen zomer voor een transfer naar Italië. "Ik heb Erik een sms'je gestuurd'. Om hem te bedanken. Ik heb veel respect voor hem en zijn mooie woorden deden mij goed. Ajax is niet meer aan de orde, ik heb met mijn volle verstand voor een nieuw avontuur gekozen. Het is zinloos om te praten over waar ik had gestaan als ik nog in Amsterdam had gespeeld", vertelt de aanvaller in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

"Maar dat neemt niet weg dat ik de club volg. Dat ik blij ben als ze winnen. Ik ben een vechter, Amsterdammers geven niet snel op. Ik ga slagen bij AS Roma, dat weet ik zeker. Mijn eerste seizoen verloopt zeker niet slecht. Maar ik wil meer, dat is duidelijk."

"Het ticket voor de Champions League pakken. Met Oranje naar de finaleronde van de Nations League. Meer goals maken, meer voorzetten. Ja, grote plannen. Maar ik heb er wel vertrouwen in, want ik voel me echt zó sterk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Justin Kluivert slagen bij AS Roma?

Ja
31%
Nee
69%
(5694 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws