Ajax 'maakt geen werk' van Doan: 'Hij is toen ook door Ajax uitgenodigd'

Ajax 'maakt geen werk' van Doan: 'Hij is toen ook door Ajax uitgenodigd'

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 22:16ma 22-04-2019 om 22:16

Ajax maakt geen werk van de komst van Ritsu Doan. De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen zei dat maandagavond bij Veronica Inside. Doan werd lange tijd aan Ajax gelinkt, maar de club heeft besloten de Japanner niet naar Amsterdam te halen.

Doan presteert na de winterstop wisselvallig bij FC Groningen, daar waar hij daarvoor juist de grote uitblinker was. "Hij wordt ook niet meer in verband gebracht met Ajax", zegt Driessen bij VI. "Hij is toen ook uitgenodigd door Ajax, net als Pierie. Van Pierie hebben ze werk gemaakt, maar van hem maken ze geen werk."

Driessen doelt op de uitnodiging van Ajax die Pierie en Doan kregen rond de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. Beide spelers kregen van Ajax een soort snuffelstage aangeboden in de Johan Cruijff Arena. Ze werden in de watten gelegd en kregen kaarten voor de Champions League-wedstrijd.

Doan werd door Ajax ook al uitgenodigd voor het duel met Bayern München. Pierie gaf aan dat hij het duel met zijn vriendin had bezocht om speculaties in de media te voorkomen. Pierie is inmiddels vastgelegd. 

Poll

Is Doan goed genoeg voor de Eredivisie-top?

(6323 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws