Feyenoord krijgt negatief transferadvies van Kraay jr.: Doe maar Kökcü

Feyenoord krijgt negatief transferadvies van Kraay jr.: "Doe maar Kökcü"

Gepubliceerd: vrijdag 26 april 2019 om 08:04vr 26-04-2019 om 08:04

Laatste update: vrijdag 26 april 2019 om 08:22vr 26-04-2019 om 08:22

Younes Namli wordt in verband gebracht met Feyenoord, maar Hans Kraay jr. vindt niet dat de club in zee moet gaan met de middenvelder van PEC Zwolle. Feyenoord moet alles zetten op Orkun Kökcü, zegt de analist.

PEC-trainer Jaap Stam wordt volgend seizoen de trainer van Feyenoord en wil Namli naar verluidt meenemen. "Dat verhaal gaat, maar het is niet alleen een verhaal", zegt Kraay jr. bij Voetbalpraat op FOX Sports. 

"Jaap Stam is heel erg gecharmeerd van hem. Hij speelt bij PEC iets anders en doet het daar heel goed. Hij heeft heel veel vertrouwen in hem en zou hem ook mee durven nemen, heb ik begrepen. Ik zou al m'n hebben en houden in Kökcü steken. Ik zou met hem aan de slag gaan en van hem de nummer tien maken."

Kraay jr. vraagt zich af of Namli Kuip-proof is. "Bij Zwolle eist hij de ballen op en mag hij er vier of vijf kwijtraken. Als hij daar niet lekker start moet hij ook over zo'n verschrikkelijke Kuip-drempel. Doe maar Kökcü, die is de Kuip gewend en ga daarmee aan de slag."

Namli heeft nog een contract voor een jaar en moet PEC dus een transfersom opleveren. "Ik heb begrepen van iemand die het goed weet dat er niets uitgegeven kan worden voordat er iets binnenkomt, dus ga aan de slag met die jonge jongens", is het advies van Kraay jr..

Poll

Is Namli een versterking voor Feyenoord?

(2306 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws