Janssen haalt uit naar 'enge' Moniz: Jongens, wat roept hij allemaal?

Janssen haalt uit naar 'enge' Moniz: "Jongens, wat roept hij allemaal?"

29-04-2019 09:10 Laatste update: 09:21
33

Theo Janssen is op z'n zachtst gezegd geen fan van Ricardo Moniz. De Excelsior-trainer is volgens de analist van VTBL dominant en gedraagt zich niet netjes richting voorganger Adrie Poldervaart.

Moniz liet donderdag na ADO Den Haag - Excelsior (3-1) weten dat zijn ploeg een conditionele achterstand heeft. "Bijzonder", reageert Janssen. "Jongens, wat roept hij allemaal? Zijn voorganger maakt hij helemaal af. Die heeft dus helemaal niets goed gedaan? Dat zegt hij eigenlijk."

"Ik vind het een beetje jammer en een beetje eng. Ik hou daar niet van", vervolgt Janssen, die zich stoort aan de houding van Moniz. "Daar moet je tegen kunnen. Ik denk dat veel spelers nu met hem megaan, maar dat er ook een paar zijn die denken: pfff. Honderd procent. Hij is zo dominant."

Janssen stelt dat de aanpak van Moniz absoluut niet heilig is. "Hij weet het wel even te vertellen, maar volgens mij zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Wat ik zou doen? Na twee dagen zou ik zeggen: trainer, ga alsjeblieft met iemand anders praten, niet met mij."