Swart lovend: 'Je kunt er niks van zeggen, hij doet het goed bij Ajax'

Swart lovend: 'Je kunt er niks van zeggen, hij doet het goed bij Ajax'

Gepubliceerd: zondag 5 mei 2019 om 14:57zo 05-05-2019 om 14:57

Sjaak Swart is lovend over het werk van Erik ten Hag bij Ajax. De trainer heeft de scepsis in Amsterdam overwonnen, erkent Mister Ajax bij De Tafel van Kees.

"Je kunt er niks van zeggen, hij doet het goed", zegt Swart over Ten Hag. "Ik heb weleens met hem gesproken. Dan komt hij over als iemand die het spelletje goed ziet. Hij kan het ook neerzetten, zo hebben we bij FC Utrecht gezien. Ajax is iets hoger, dat is nou eenmaal zo. Op het begin was het een beetje zoeken, maar als je nu kijkt: het elftal stáát."

Swart is tevreden met de ontwikkeling van Ajax en het aandeel van Ten Hag daarin. "De spelers gaan vooruit. Dat is een teken dat het goed gaat op de training. In z'n totaliteit vind ik dat Ajax onder hem heel erg vooruit gaat. Hoe Ten Hag bij de spelersgroep ligt? Goed, denk ik", besluit Mister Ajax in het programma van FOX Sports.

Ten Hag kan zondag zijn eerste prijs pakken met Ajax. In de finale van de KNVB Beker is Willem II de tegenstander. Het duel in De Kuip begint om 18.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws